Full service kantoren en werkplekken in Ede

Welkom bij Spot! Ede. Wij zijn een kantoorconcept, pal naast de A12 en A30, voor ZZP’ers, bedrijven en organisaties. Ons all-inclusive concept, de goede bereikbaarheid en professionele uitstraling maken Spot! tot een plek waar je je wilt vestigen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden.

Wij vinden dat je huisvesting goed geregeld moet zijn. Daarom bieden wij een all-inclusive concept, waarbij je voorzien bent van WIFI, koffie, thee, vergaderruimte, schoonmaak en parkeergelegenheid. We bieden meerdere ruimtes van verschillende omvang aan, die je naar eigen wens kunt inrichten en indelen. Onze kantoorruimtes hebben met elkaar gemeen dat ze beschikken over voldoende daglicht, in een goede staat verkeren en een professionele uitstraling hebben.

Wij hebben maar één doel, en dat is tevreden huurders. Je hoeft bij ons geen tijd en energie te steken in je huisvesting, dat doen wij voor je. We plegen doorlopend onderhoud en beheer, en we zijn goed bereikbaar. Daarnaast zijn onze huurcontracten flexibel, dat wil zeggen dat je één maand opzegtermijn hebt, maar ook langere, voordelige contracten zijn af te spreken. Gaat je organisatie groeien of krimpen? Ons concept sluit altijd aan op wat jij nodig hebt.

Bij Spot! heerst een warme sfeer en is er plaats voor ontmoeting met andere ondernemers. Het is een hotspot als het gaat om bedrijvigheid, ondernemerschap, inspiratie en creativiteit. Waar meerdere bedrijven bij elkaar gevestigd zijn, ontstaat er altijd iets moois.

Vestig je in Spot!

Ons concept is ideaal voor ZZP’ers, bedrijven en organisaties van één tot twintig medewerkers die tijdelijk of langdurig willen beschikken over een geschikte werkplek. Je huurt al een ruimte bij Spot! Ede vanaf € 299,- per maand.

Mogelijkheden

Flexplekken
Geen zin in file? Of is thuiswerken niet jouw ding? Pak je koffie en ga aan de slag.

Vanaf 59 euro p.m.

Vaste werkplek
Je eigen desk in een inspirerende omgeving met andere ondernemers.

Vanaf 199 euro p.m.

Kantoorruimtes
Jouw eigen kantoor, afsluitbaar en inclusief koffie, thee en snelle wifi. Ideaal!

Vanaf 299 euro p.m.